Eugen Ungureanu si Fuego - telefon - 0722.410.597

Eugen Ungureanu si Fuego - telefon - 0722.410.597

Eugen Ungureanu l-a adus pe Fuego la Onesti, intr-o singura zi de sambata, renumitul interpret sustinand doua spectacole, dintre care unul la Casa de Cultura si altul la restaurantul Casa Romaneasca.
Primul dintre spectacole s-a desfasurat in cadrul turneului Colind la poarta raiului, in care sunt cuprinse 30 de orase din Romania.Onestiul a fost inclus in acest turneu la initiativa profesorului si compozitorului Eugen Ungureanu, patron al Casei de Productie Electro Star si de aceasta data impresar al lui Fuego.
Concertul de colinde sustinut de Fuego la Casa de Cultura din Onesti , in fata unei sali pline de spectatori, a fost un spectacol realizat la un nivel artistic deosebit, atat ca fond, cat si ca forma. Unele dintre colinde au fost prezentate in maniera clasica, dar multe dintre ele au fost piese vocal-instrumentale, in care Fuego a fost acompaniat de formatia lui , alcatuita din Cristian Popa (clape), Marius Popescu (chitara) si George Parang (tobe).Toate melodiile au fost cantata live, iar ca genuri muzicale, au predominat baladele si piesele pop. Aproape toate melodiile au fost compuse de Fuego, pe versuri de Grigore Vieru. Unele dintre poeziile scrise de marele poet din Republica Moldova au fost doar recitate de Fuego, care si-a dovedit , cu acest prilej, si veleitati actoricesti. Spectacolul a fost completat de suita de dansuri prezentate de Laura si Laurentiu Bogorodea , frati gemeni, care au facut parte din echipa lui Fuego si care il vor insoti pe parcursul intregului turneu. In total , echipa lui Fuego numara 10 oameni, printre care si cei care s-au ocupat de partea tehnica. Scena Casei de Cultura a fost bogat decorate, iar sunetele de clopote au fost frecvent auzite , pe parcursul concertului. Pentru ca eu am terminat si institutul de Teatru, am facut si regia acestui spectacol, pe care tot eu l-am conceput, ne-a precizat Fuego.
Turneul efectuat de Fuego prin tara se va termina in apropierea Anului Nou, la Timisoara, dupa periplul prin Moldova si Ardeal. Un turneu de acest gen , presupune foarte mult efort, stres si oboseala, dar toate aceste sunt diminuate de satisfactia noastra ca putem sa cantam pentru oameni,ne-a spus Fuego, Paul Surugiu , pe numele lui real. Cam aceleasi precizari ne-a facut si Eugen Ungureanu, impresarul lui Fuego si organizatoral spectacolului de la Onesti. L-am rugat deasemenea pe Fuego sa faca o declaratie pentru ziarul nostru si el ne-a spus: Cu Eugen Ungureanu si familia lui ma cunosc de vreo 15 ani de zile. El este un bun organizator, iar ca impresar, de fiecare data s-a tinut de cuvant si a realizat tot ce a promis. In plus, e unul dintre putinii organizatori care platesc inainte, si nu dupa spectacol, asa cum se procedeaza de obicei.

Views: 41

Comment

You need to be a member of Atheist Nexus to add comments!

Join Atheist Nexus

© 2015   Atheist Nexus. All rights reserved. Admin: Richard Haynes.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service